Kiinnostuitko kakuista?

Tarvitsetko juhliisi erikoiskakun tietyllä teemalla, lapsen lempiaiheella vai vain jotain kaunista ja hyvää? Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake tai soittamalla suoraan. Teen kakut kotikeittiössä, toiveittesi mukaisena erityisruokavaliot huomioon ottaen, niin täytteet kuin koristelu. Huomioi kakkua tilatessasi aikataulu eli tilaathan kakun tarpeeksi ajoissa, mielellään ainakin kaksi viikkoa ennen juhlapäivää. Koristeiden valmistaminen on aikaavievää työtä ja monesti vaatii kuivatteluvaiheita, tämän vuoksi aikaa on hyvä varata tarpeeksi.

Erikoiskakut on aina hinnoiteltava tapauskohtaisesti, koska kahta samanlaista ei ole. Hinnoitteluun vaikuttaa haluttu koristelu, henkilömäärä ja täytteet, toiveitten perusteella lasken hinta-arvion ja teen tarjouksen. Galleriassa esiteltyjen kakkujen yksikköhinnat vaihtelevat 90 – 160 euron välillä.

Yhteystietoni:

saija(a)praliini.fi / 0500518473

Jyväskylä

Palautetta, kakkutiedustelua, muuta asiaa? Täytä lomake ja jätä yhteystietosi, niin palaan asiaan pikimmiten. Kakkuasioissa ota rohkeasti yhteyttä, niin pohditaan millainen kakku olisi sinun juhlaasi ikimuistoinen.

 

 

© Copyright Praliini | Sivusto: Pikselipaletti